Sedan 2008 har Byvision Science Technology Ltd, baserat på hög produktkvalitet och stark FoU-kapacitet, vi blivit en expertleverantör från Kina, med $ 2 miljoner initialt registrerat kapital. Vi har skickliga medarbetare och erfarna FoU-ingenjörer.

Vårt företag investerade och gemensamt de Stora öronen för att tillverka och sälja Earsmate-hörapparaterna,hörförstärkare, digitala hörapparater och medicinska instrument under 2016. Alla våra Öron mate hörapparater av digital hörapparat, BTE hörapparat, ITE hörapparat, laddningsbara hörapparat, osynlig hörapparat, ITC hörapparat, RIC hörapparat är godkända av CE, RoHS, FCC och FDA.

Om de stora öronen

De stora öronen(www.earsmate.com ) företaget finns i År 2016 i Zhongshan Guangdong-provinsen i Kina. Det är en snabbt växande tillverkare inom områdena till FoU, design och sälja den avancerade stora EarsMate varumärke digital hörapparat, OTC hörapparat, bluetooth hörapparat, hörselförstärkare och personliga ljudförstärkare (PSAPs) hörselenheter. Som den professionella hörapparater produkter tillverkare, är vår mycket integrerade kapacitet syftar till att ge våra kunder med snabb respons, stor volym, hög kvalitet och OEM / ODM service men låg kostnad hörsel lösningar,inklusive PCB design,bostäder formgjutning och programvara anpassa.

Vårt företag tillhandahåller olika sortiment av hörapparater och hörförstärkare,såsom den digitala, BTE, ITE, ITC, RIC,CIC,öppen passform,bluetooth hörapparat,uppladdningsbara hörapparat och trådlös hörapparat. De flesta av våra hörselprodukter har godkänts av en serie kvalitetscertifikat (CE / ROSH / FCC / ISO / FDA,etc) som att samarbeta med USA,Europa-området och alla utomeuropeiska marknaden. Nu har vi flera filialkontor i Kina,t ex Guangzhou City och Shenzhen City.Welcome att besöka oss när som helst. Vi ser fram emot att samarbeta med dig. Visst erbjuda kvalitetsprodukten,överkomligt pris och 100% tillfredsställelse efter försäljning service och 12 månaders garanti!

Företaget har alltid hållit sig till "kvalitet först, kunden först" företagssyfte, hålla den ständiga förbättringen och innovation för att möta marknaden som förvaltningspolicy och "noll defekt, noll klagomål" som Quality Management-målet.

Med kärnuppdraget "For Nice hearing and Nice Life" tror Vi uppriktigt att en så stor Earsmate hörapparat (www.earsmate.com)enheter kommer att ge ett trevligt liv till kunderna. Antingen för sig själv, vänner, högskolor eller partners, den stora Earsmate lätt att använda och prisvärda hörapparater skulle vara det stora valet för hörselskadade människor.

Factory turné

 Factory tour PIC

Handelsmässa

 Trade Show PIC

Certifikat

 Certificates

För bra hörsel och trevlig Life,börja kontakta oss Nu via e-post av: info@byvisiontech.com eller info@great-ears.com !

Ansluta globala köpare med kinesiska leverantörer från denhttps://great-ears.en.made-in-china.comvia Made-in-China!