Earsmate Hearing Aids Brands 2020

Varumärken Earsmate hörapparater 2020

Detta hörapparatföretag hittades 2016 i Zhongshan Guangdong-provinsen i Kina. Det är en snabbt växande tillverkare på fältet för att R& D, designa och sälja det nyaEarsMate® digital digital hörapparat, OTC-hörapparat, bluetooth-hörapparat, hörapparat och personliga ljudförstärkare (PSAP) -hörapparater. Som den professionella tillverkaren av hörapparater är vårt högt integrerade kapacitet att ge våra kunder snabb respons, stor volym, hög kvalitet och OEM / ODM-service men billiga hörselösningar, inklusive PCB-design, höljeformning och anpassning av programvara.

202011g

Vårt företag investerade och gemensamt byByvision för att utveckla och tillhandahåller olika sortiment av hörapparater och hörförstärkare, såsom digital, BTE, ITE, ITC, RIC, CIC, öppen passform, Bluetooth-hörapparat, uppladdningsbart hörapparat och trådlöst hörapparat. De flesta av våra hörselprodukter har godkänts av en serie kvalitetscertifikat (CE / ROHS / FCC / ISO / FDA, etc) för att samarbeta med USA, Europa och alla utomeuropeiska marknader. Nu har vi flera filialer i Kina, t.ex. Guangzhou City och Shenzhen City. Välkommen att besöka oss när som helst. Vi ser fram emot att samarbeta med dig. Säkert erbjuda kvalitetsprodukten, överkomligt pris och 100% nöjd kundservice och 12 månaders garanti!

Earsmate DHA

Företaget har alltid följt" kvalitet först, kund först" Företagsändamål, hålla kontinuerlig förbättring och innovation för att möta marknaden som ledningspolicy och" noll defekt, noll klagomål" som mål för kvalitetshantering.

Med det här uppdraget ”För trevlig hörsel och trevligt liv” tror vi uppriktigt att en så bra öronpar hörapparat kommer att ge kunderna ett trevligt liv. Antingen för sig själv, vänner, högskolor eller partners, den stora Earsmate lättanvända och prisvärda hörapparaterna skulle vara det perfekta valet för hörselskadade.

För trevlig hörsel och trevligt liv, börja kontakta oss nu!


Observera att vi för ett bekvämt betalningssätt erbjuder fler bankkonton med mottagarens namn på (Ding Jian Bing Co., LTD) på Kinas fastland enligt nedan:


Bank details