GNHearingAID

För information om Earsmate hörapparater från GNHearingAid China, besök webbplatsen påwww.EarsMate.comatt lära sig om varje modell och göra ett urval. Du kan också klicka på knappen “kontakta oss nu” och skicka e-post till oss för mer information om den modell du vill ha. Om du fortfarande behöver hjälp är kundservice ett telefonsamtal borta, eller så kan du använda popup-chatten på Wechat: (86) 18565775544

best hearing amplifier amazon 2020

Earsmate GNHearingAid Bästsäljare

Earsmate har fyra bästsäljare av hörapparatmodeller som passar för mild till måttligt allvarlig hörselnedsättning på nätetwww.gnhearingaid.com. Om du behöver hörselapparater med öronsnäckor med mer avancerat stöd, överväga en av våra bästsäljande hörapparater. De som föredrar produkter tillverkade i Earsmate China och inte är intresserade av en anpassad passform bör kolla in GNHearingAid. Företaget erbjuder FDA-registrerade enheter till betydande kostnadsbesparingar.
Earsmate G17är ett grundläggande uppladdningsbart Cic-hörapparat som hjälper till med vanlig hörselnedsättning. G17 GNHearingaid är det billigaste alternativet och är perfekt för tystare inställningar, användning runt huset eller för subtila hörselnedsättningar.
Earsmate G11är nästan osynlig i hörselgången med avancerad digital teknik. G11 Cic-hörapparaterna har en brusreducering och 8-kanals signalbehandling av konfigurationer för att mata ut det klara ljudet. Du kan höra om du är i en folkmassa eller hemma och tittar på TV.
Earsmate G25har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri och intelligenta riktningsmikrofoner för fokuserad hörsel. G25 avbryter också bakgrundsbrus och har 4-kanals lyssningsläge för olika frekvensmiljöer.